maanantai 4. toukokuuta 2015

Christian Rönnbacka, Rakennus 31


Marraskuu. Porvoon lähistöltä metsiköstä löytyy tyhjä hauta. Kun monttuja paljastuu lisää, komisario Antti Hautalehto ryhmineen ryhtyy selvittämään mistä on kyse. Sitten yhdestä hautakuopasta löydetään tuntematon ruumis. Poliisi on ymmällään, ja entisestään tutkinta mutkistuu, kun ilmaantuu joukko todistajia, jotka tietävät tapauksesta enemmän kuin suostuvat kertomaan.
Vähitellen jäljet johtavat Nikkilän vanhan mielisairaalan rakennus 31:een. Sen varjoihin kätkeytyy vaiettu menneisyys, jonka jättämät arvet näkyvät vielä tänäkin päivänä. Tutkinnanjohtaja Antti Hautalehdolla on ratkottavanaan taiten punottu mysteeri, kohdattavanaan suruun kahlitut haamut.
Taas äänikirja, jonka kuuntelin vain koska se oli saatavilla. Tykkäsin tästä kuitenkin yllättävän paljon. Olen lukenut dekkareita joskus yläasteikäisenä viimeksi, enkä ole niistä enää kovin innostunut. Teksti oli kuitenkin mukavasti kirjoitettua ja juoni hyvä. Erityiskiitos myös lukijalle, Ville Tiihoselle. Hänen ääntään oli miellyttävä ja kiva kuunnella.
Bazar
Julkaistu äänikirjana 2014
Lukija: Ville Tiihonen
Kesto: 9h 51min

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti